Nyílt Nap a Maimonidész Gimnáziumban

A nagy érdeklődésre való tekintettel az ősz folyamán is várjuk nyílt napjainkra a szülőket és diákokat!

Első őszi nyílt napunk dátuma: 2018. október 17., szerda 8:00

Az érdeklődő szülők, valamint a 7., 8. osztályos diákok a próbaórák keretében betekintést kaphatnak a gimnázium interaktív tanítási módszereibe. A látogatók nemcsak tanáraikkal, de leendő iskolatársaikkal is találkozhatnak, és a velük való kötetlen beszélgetés során még többet megtudhatnak az iskola modern és nyitott, értékalapú közösségi szemléletéről, egyedi kerettantervéről.

A Maimonidész Angol-Magyar Kéttannyelvű Zsidó Gimnázium második tanévét kezdi Óbudán. Az EMIH ösztöndíjprogramjának köszönhetően diákjaink tandíjmentesen tanulhatnak egy modern, felújított és a világszínvonalú oktatás minden technológiai feltételének megfelelő iskolaépületben. Folyamatosan fejlődő iskolánk célja, hogy az egyedileg kidolgozott, önmegvalósítást támogató oktatási stratégiánk által minden egyes diákunk megtalálhassa, fejleszthesse tehetségét és aktív tagjává váljon a társadalomnak. A színvonalas világi oktatást kiegészíti a zsidó vallás, filozófia, értékek és hagyományok megismerése.

EREDMÉNYEINK

  • Kis létszámú osztályainkban minden gyermekre személyes figyelem jut
  • Heti 16 óra angol nyelvtanulás az első évfolyamon
  • 3 külföldi testvériskola, melyek cserediák-programot biztosítanak
  • Egyéni korrepetálási, továbbfejlesztési és értékelési rendszerek
  • Személyre szabott tehetséggondozás
  • Diákjaink sikeres nyelvvizsgát tesznek a nyelvi előkészítő év végén
  • Rendszeres iskolán kívüli közösségépítő programok tanulóink és családjaik részére

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezés és további információ itt lehetséges: info@zsidogimnazium.hu vagy +36 30 160 9703