Tudjon meg mindent ösztöndíjprogramunkról! A Maimonidész Gimnázium tandíjmentességi lehetőségei

Támogatóink segítségével zsidó diákjainknak egyedi ösztöndíjprogramot biztosítunk. A 2017/2018-as tanévre még 5 költségmentes hely áll leendő tanulóink rendelkezésére, melyeket jelentkezési sorrendben töltünk fel.

Fontosnak tartjuk, hogy a figyelem középpontjába az ismeretek felépülésének sajátosságai, azaz a gyerekek eredményes tanítása kerüljön. Gimnáziumunk fenntartója, az EMIH, minden lehetséges anyagi erőforrást biztosít az iskola működéséhez. Emellett a Maimonidész Gimnázium a jelentkező hallgatók családi hátterét és lehetőségeit szem előtt tartva fogadja a szülők hozzájárulását az iskola fenntartásához.

JELENTKEZÉS: Amennyiben iskolánk elnyerte leendő diákunk és családja érdeklődését, felvételi beszélgetésre kerül sor. A Maimonidész Gimnázium egész évben szeretettel várja tanulóit, rendkívüli felvételi és pótfelvételi eljárásra is lehetőség van intézményünkben.

A felvételi eljárás jelentkezési lapunk kitöltésével indítható el. A felvételi eljárásról itt tájékozódhat: www.zsidogimnazium.hu/jelentkezes

A felvételivel kapcsolatos kérdésekkel forduljanak hozzánk bizalommal:

Szilánk Zsuzsa
Tel: 06 30 160 9703
E-mail: info@zsidogimnazium.hu

KÉRDÉSED MERÜLT FEL?

Írj nekünk és tanáraink válaszolnak kérdéseidre.

Értesülj mindig!